PROŠNJA ZA PRISPEVKE ZA SREČELOV ( 11. 11. 2018 )
PROŠNJA ZA PRISPEVKE ZA SREČELOV

Pozdravljeni

V župnijski cerkvi Sv. Martina v Velenju že vrsto let prirejamo (zdaj že tradicionalni) srečelov. Letos je na vrsti že dvanajsti. Srečelov pripravimo na župnijski praznik Sv. Martina, torej Martinovo nedeljo, v mesecu novembru; letos je to 11.11.2018 Po svečani sv. maši pripravimo tudi prijetno druženje pred cerkvijo.

Vsako leto člani mešanega pevskega zbora Sv. Martina (imenovani tudi Martinčki) združimo moči in zberemo kar največ dobitkov, za katere srečke potem prodajamo župljanom, ki jih vedno z veseljem in vnemo pokupijo. Izkupiček prodanih srečk vedno prispevamo v dobre namene.


Na Vas se obračamo s prošnjo, da nam po svojih močeh pomagate pri izvedbi tega, za nas zelo pomembnega dogodka, v katerem svetlo odseva dobro delo nas, kot vsakoletnih organizatorjev in seveda Vas – nepogrešljivih darovalcev.

Veseli smo vsakega daru (ki postane dobitek), ki ga lahko pogrešate in bi nam ga bili pripravljeni odstopiti.

Vaš odgovor, kakršen koli že bo, prosim sporočite čim prej, morebitne dobitke pa prevzemamo najbolje kar se da kmalu, najkasneje pa do petka, 26.10.2018 (pridemo jih iskat tudi sami), razen v primeru, da so vaši izdelki »pokvarljive narave« (živilski izdelki, rastline,…), v tem primeru jih bomo prevzeli v petek ali soboto (torej največ dva dni pred srečelovom), po dogovoru.

Upamo in verjamemo, da bo tudi letošnji dogodek uspešen, vsi prisotni pa zadovoljni, nasmejani in polni dobre volje.

Lepo vas pozdravljamo in želimo vse dobro!
Na Martinovo nedeljo 11.11.2018, pa ste tudi Vi vljudno in prijazno vabljeni, da se nam pridružite na praznovanju ob 10.30!


MPZ Sv. Martin Kontaktna oseba za srečelov:
z zborovodkinjo Vanjo Govek Nika Pantner
nika.pantner@gmail.com
041 829 411